Overnachten 40-45, de musical

overnachten 40-45, de musical

Wat houd het 40-45, de musical arrangement in?

Op minder dan 10 minuten afstand van onze wellness bed and breakfast wordt in Barneveld het grootste theater van Nederland gebouwd voor de spectaculaire musical 40–45, een aangrijpend verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. De première staat gepland op 21 september, deze spectaculaire voorstelling moet je gezien hebben!

Met dit fantastische arrangement kan je twee items van je verlanglijstje afstrepen: een verblijf in onze wellness B&B, De Lichtboei, én een bezoek aan de musical 40-45.

Overnachten in onze wellness b&b in Barneveld

Als je twee nachten komt genieten in onze wellness B&B nabij Barneveld, ontvang je 10% korting op vertoon van je 40-45 tickets. 

Natuurlijk kun je ook kiezen voor één overnachting in combinatie met het bezoeken van de musical; in dat geval ontvang je 5% korting.

Stel je voor...

Je hebt een overnachting geboekt bij onze wellness bed and breakfast, bij aankomst word je hartelijk ontvangen en ingecheckt om 16:00 uur, waarna je jezelf kunt en opfrissen en klaarmaken voor het hoogtepunt van de avond: de première van de adembenemende musical 40-45.

Voorafgaand aan de voorstelling besluit je te genieten van een heerlijk diner in een van de gezellige eetgelegenheden in Barneveld. Na het diner is het slechts enkele minuten rijden naar de Midden Nederland Hallen.

Om half 9 begint de voorstelling en je zit op het puntje van je stoel terwijl je wordt meegevoerd naar een andere tijd, waar je het aangrijpende verhaal van dichtbij kunt ervaren. De krachtige uitvoering, de prachtige decors en de indrukwekkende muziek laten een blijvende indruk achter.

Na afloop keer je terug naar onze B&B, waar je nog even kunt nagenieten van de avond onder het genot van een drankje in de tuin. De volgende ochtend word je uitgerust wakker en staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar.

De rest van de dag kan je jezelf onderdompelen in pure ontspanning en neem je o.a. een verfrissende duik in het zwembad en een rustgevende sauna-sessie.