Accomodatie

accommodatie

De Bed and Breakfast is voorzien van de beste faciliteiten, zodat je volledig tot rust kunt komen.

U kunt gebruik maken van het verwarmde en verlichte zwembad, de jacuzzi en de sauna.

Het beddengoed, de hoofdkussens en het dekbed zijn van het merk Optidee dat bekend staat om hun super zachte producten. In combinatie met een matras van Swiss Sense betekent dit dat u een heerlijke nachtrust tegemoet gaat. Ook is er een airco aanwezig om ervoor te zorgen dat de temperatuur naar wens is.

In de living heeft u beschikking tot een televisie en is er vanwege de doorkijkhaard contact met de compleet uitgeruste keuken. De vloer is voorzien van vloerverwarming, zodat u ook tijdens de wat koudere dagen kunt genieten van de Bed & Breakfast.

apparatuur

Om het verblijf bij onze Bed and Breakfast zo prettig mogelijk te maken, hebben wij het ingericht met de beste apparatuur. In de keuken staat een Nespresso apparaat inclusief melkschuimer met Nespresso cupjes dat u voorziet van de lekkerste bakjes koffie. Er staat ook een ijsblokjesmachine, zodat u de warme zomerdagen door kan komen met verfrissende drankjes. Een barbecue kan tijdens die warme zomerdagen ook niet ontbreken, vandaar dat er de mogelijkheid is om de Big Green Egg Mini Max barbecue te huren. Tevens is er een Dyson Airwrap aanwezig.

vers ontbijt

Bij ons heeft u de mogelijkheid om in de ochtend een vers ontbijt te krijgen waarbij wij zoveel mogelijk gebruik maken van streekproducten. Denk hierbij aan producten van Joris Brood en Remeker Kaas. Bekijk hier de tarieven.

Beschikbaarheid

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

De Lichtboei wellness bed & breakfast beschikbaar voor de geselecteerde periode.