Arrangementen

ARRANGEMENTEN

OVERNACHTEN

Zoekt u de ultieme plek om te genieten en tot rust te komen? Kies dan voor een overnachting in onze luxe Bed & Breakfast. Overnachten is mogelijk voor maximaal twee volwassenen.

40-45 de musical

Op minder dan 10 minuten afstand van onze wellness bed and breakfast wordt het grootste theater van Nederland gebouwd voor de spectaculaire musical 40–45, een aangrijpend verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. De première staat gepland op 21 september, deze spectaculaire voorstelling moet je gezien hebben! Met dit fantastische arrangement kan je twee items van je verlanglijstje afstrepen: een verblijf in onze wellness B&B, De Lichtboei, én een bezoek aan de musical 40-45. Reserveer nu! En ontvang 10% korting bij een verblijf van twee nachten en 5% korting bij één nacht.

WELLNESSDAG

Toe aan een dag ontspannen? Wij bieden ook wellnessdagen aan op onze locatie! ’s  Ochtends staat er een bakje koffie of kopje thee voor u klaar met daarbij een heerlijke, zelfgemaakte taart. Tussen de middag wordt u verwend met een uitgebreide lunch. De gehele dag kunt u gebruik maken van het verwarmde zwembad, de jacuzzi en de sauna. Daarbij krijgt u een 60 minuten durende lichaamsmassage van een gecertificeerde masseuse!

€175,- P.P.

WELLNESSAVOND

Als u overdag druk bezig bent, is er ook de mogelijkheid om een wellnessavond bij ons te houden! Tijdens deze avond kunt u gebruik maken van het verwarmde zwembad, de jacuzzi en de sauna.

€60,- p.p.

fotoshoot locatie

De Lichtboei is ook de ideale plek om een prachtige fotoshoot te houden. Zo worden het zeker foto’s om nooit te vergeten!

€ 250,- per dagdeel

Een dagdeel is van 09:00 – 12:00 of van 13:00 – 16:00.

LET OP:

WELLNESSDAGEN, WELLNESSAVONDEN EN FOTOSHOOTS ZIJN ALLEEN
TE BOEKEN VIA INFO@BBDELICHTBOEI.NL

Book Today

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

De Lichtboei wellness bed & breakfast beschikbaar voor de geselecteerde periode.